keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mokon ihana ja helppo raparperipiirakka

 
Levitä piirakkapohja irtopohjavuokaan. Levitä noin 2 cm reunoille. Sekoita mascarpone, kerma, vaniljasokeri ja sokeri keskenään ja levitä piirakkapohjan päälle. Kuori raparperit ja pilko noin 0,5cm paloiksi ja levitä tasaisesti mascarponesekoituksen päälle. Leikkaa marsipaani ohuiksi siivuiksi ja levitä raparperien päälle, sirottele pinnalle vielä muutama ruokalusikallinen sokeria.

Paista. n 190 asteisessa uunissa kunnes reunat alkavat mukavasti ruskistua (n. 30 min).
Koristele vaikka mintunlehdillä ja mansikoilla ja tarjoile sellaisenaan! Nam!

2 kommenttia:

  1. HIENOA ja onnittelut blogin "pystytykselle"!!! Minusta tulee vakioasiakas. Kaupassa en ole koskaan käynyt ja mahdollisuudetkin siihen ovat harvassa. Lehtien sivuilla ja nyt tietysti tämän ja verkkokaupan kautta pääsen lähemmäksi :)
    KIITOS!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! Mukavaa, että olet mukana matkassamme ainakin blogin ja nettisivujen kautta ja toivottavasti joskus pääset vierailulle myös myymäläämme sekä kahvilaamme! =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...